Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Пятница, 29.03.2024
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Alena  
Форум » Форумы на разные темы » Морской и речной транспорт » Одесский порт. Новости. Фотоматериалы.
Одесский порт. Новости. Фотоматериалы.
moldovanДата: Четверг, 28.07.2011, 20:01 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Пользователи
Сообщений: 277
Репутация: 6
Статус: Offline
Начальника Одеського порту Миколу Павлюка доправлено з лікарні в СІЗО


Співробітники міліції привезли начальника Одеського морського торговельного порту Миколу Павлюка з одеського госпіталю до Сімферополя для розміщення в ізолятор тимчасового утримання. Про це повідомила прес-секретар ОМТП Олена Гіряєва, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

"Миколу Пантелеймоновича взяли з-під крапельниці, посадили в мікроавтобус і повезли з підвищеним тиском та аритмією серця", - сказала Олена Гіряєва.

Як повідомив журналістам адвокат начальника порту Сергій Ємець, Павлюка затримали згідно з постановою слідчого управління прокуратури Криму.

"Нові звинувачення, висунуті проти начальника порту, буде пред'явлено в Сімферополі 29 липня прокуратурою АРК у Центральному райсуді Сімферополя", - сказав Сергій Ємець.

27 липня понад тисяча співробітників Одеського морського торговельного порту провели мітинг на захист начальника підприємства Миколи Павлюка. Учасники акції одностайно підтримали текст звернення до Президента України Віктора Януковича, в якому попросили не допустити беззаконня "щодо людини, яка віддала служінню морській галузі понад 40 років життя". Автори документа також клопотали про переведення справи у прокуратуру Одеської області.

Як передає кореспондент УКРІНФОРМу, 22 липня начальника Одеського морського торговельного порту Миколу Павлюка було затримано прокуратурою АР Крим. Згідно з інформацією прокуратури, Микола Павлюк, зловживаючи службовим становищем, незаконно витратив на користь комерційної структури на ремонт готелю "Одеса" понад 170 тис. грн.

Богдан Димовський, ОДЕСА. 28 липня 2011 року.

 
Форум » Форумы на разные темы » Морской и речной транспорт » Одесский порт. Новости. Фотоматериалы.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: