Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Среда, 01.05.2024
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: Alena  
Форум » Железнодорожные форумы » Железнодорожный форум » новости ОДЖД (...и их обсуждение)
новости ОДЖД
GeorgeДата: Воскресенье, 27.11.2011, 02:05 | Сообщение # 466
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
В районе Южного Одесской области сошел с рельсов грузовой поезд

26 ноября, в 9:14 на станции Береговая (район порта «Южный») тепловоз ЧМЭ3 допустил при проведении маневров сход с рельсов семи груженых полувагонов.

Как сообщили в пресс-службе Одесской железной дороги, в результате происшествия никто не пострадал. Причины ЧП выясняет комиссия управления ОЖД.

В настоящее время работа порта «Южный» и железнодорожной станции Береговая ведется в обычном режиме. Задержек в движении поездов нет.

http://timer.od.ua/?p=106573

Это уже вторая известная авария за чуть более три года.
 
GeorgeДата: Воскресенье, 27.11.2011, 15:19 | Сообщение # 467
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
В Одесской области с рельс сошел товарный поезд — МЧС

В Одесской области с рельс сошел товарный поезд — МЧС В Одесской области, в результате схода с рельс тепловоза и 7 вагонов, пострадал человек, сообщает в воскресенье перс-служба МСЧ региона.

Сообщается, что в субботу 26 ноября в городе Южном на территории морского торгового порта произошел сход с рельсов колесных пар тепловоза и 7 полувагонов загруженных железорудным концентратом. В результате происшествия пострадал машинист поезда. С переломом ноги он был госпитализирован в больницу.

По предварительному заключению специалистов причиной схода вагонов стал отказ тормозной системы.

По факту происшествия правоохранительными органами проводится расследование.

Подробнее: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/incident/7441294/?frommail=1

_____________________________________________________________________________________________________

В Одесской области сошел с рельсов тепловоз: отказала тормозная система

В городе Южный Одесской области с рельсов сошел тепловоз и семь груженых полувагонов.

Об этом сообщила пресс-служба Министерства по чрезвычайным ситуациям Украины.

Авария случилась на территории морского торгового порта при формировании состава грузового поезда, на ведомственной железнодорожной тупиковой ветке.

Сошедшие с рельс полувагоны были загружены железорудным концентратом. На момент формирования состава поезда было 20 вагонов. В результате происшествия пострадал машинист поезда, которого с переломом ноги госпитализировали в железнодорожную больницу г. Одесса.

Предварительной причиной схода вагонов с рельс стал отказ тормозной системы тепловоза.

По состоянию на утро 27 ноября 13 вагонов были отправлены по месту назначения. В то же время с семи поврежденных полувагонов груз перегрузили на другие вагоны. Проводятся работы по поднятию и вывозу поврежденных вагонов.

К аварийно-восстановительным работам привлечены работники предприятия, восстановительный поезд и восстановительный кран. По факту происшествия правоохранительными органами проводится расследование.

На месте происшествия работала оперативная группа Главного управления МЧС в Одесской области.

http://www.golosua.com/main....sistema


_____________________________________________________________________________________________________

В Одесской области сошел с рельсов поезд. Пострадал машинист

Тепловоз ЧМЭ-3 и 7 груженых полувагонов во время маневрирования сошли с рельсов на станции Береговой в г.Южный Одесской области.

Как сообщает пресс-служба МинЧС, в результате аварии пострадал машиниста поезда, которого с переломом ноги госпитализировали в железнодорожную больницу Одессы.

Предварительная причина схода вагонов - отказ тормозной системы тепловоза, передает "Интерфакс".

По состоянию на 7.00 воскресенья с места происшествия 13 вагонов отправлено по месту назначения.

С 7 поврежденных полувагонов произведена перегрузка груза. Проводятся работы по поднятию и вывозу поврежденных вагонов.

К аварийно-восстановительным работам привлечены работники предприятия, восстановительный поезд и восстановительный кран. По факту происшествия правоохранительными органами проводится расследование.

На месте происшествия работала оперативная группа Главного управления МинЧС в Одесской области.

http://www.kyivpost.ua/ukraine....38.html

_____________________________________________________________________________________________________

Через сходження вантажних вагонів на станції Берегова ніхто не постраждав

Через сходження вантажних вагонів на станції Берегова Одеської залізниці ніхто не постраждав. Наразі робота торгівельного морського порту Южний та залізничної станції Берегова ведеться в звичайному режимі. Затримок у русі поїздів немає.

Нагадаємо, що 26 листопада о 9.14 на станції Берегова при виконанні маневрової роботи тепловозом ЧМЕ-3 було допущено сходження з колії семи навантажених піввагонів.
Причини сходження з’ясовуються комісією Управління залізниці.

Прес-служба Одеської залізниці

http://odz.gov.ua/
 
GeorgeДата: Воскресенье, 27.11.2011, 15:31 | Сообщение # 468
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
В Одесі залізничники обговорили питання організації роботи з охорони праці

10 листопада 2011 року в учбово-методичному центрі охорони праці Одеської залізниці відбулася нарада-семінар, на якій фахівці з усіх залізниць України обговорили питання з організації роботи навчально-методичних центрів та вагонів охорони праці.

Нарада-семінар проходила під головуванням начальника Головного управління охорони і організації праці Укрзалізниці Надії Соколовської. Одеську магістраль на даному заході представили головний інженер залізниці Григорій Бойко, начальник служби охорони праці Юрій Баранов, начальник учбового-методичного центру охорони праці Павло Волк та начальник вагону охорони праці Юрій Діденко.
В ході наради-семінару учасники обговорили важливу роль навчально-методичних центрів охорони праці для підвищення якості навчання на залізничному транспорті. Також обговорювались методи роботи та технічні засоби в процесі навчання, зокрема, мультимедійні та інформаційні технології. Наприклад, начальник учбового-методичного центру охорони праці Павло Волк доповів про великий обсяг робіт, які лише за рік виконали працівники центру. Зокрема, працівники центру друкують цікаві учбово-методичні статті на сторінках галузевого видання Одеської залізниці «Чорноморський гудок», також вони розробили та запустили інтернет-сайт, де кожен бажаючий може ознайомитися із законодавчими та нормативно-правовими актами охорони праці, розробленими учбово-методичними посібниками, відеофільмами цієї ж тематики тощо. У програмі Adobe Flash фахівці центру створили декілька анімаційних фільмів, що ілюструють небезпечність перебування поблизу колії, правила проїзду залізничних переїздів, а наразі розробляється анімаційний фільм, який стане у нагоді працівникам колійного господарства залізниць - «Безпека при розрядці температурних напружень рейок».
Підбиваючи підсумки наради-семінару всі учасники погодилися із важливістю використання в своїй просвітницькій роботі саме новітніх технологій, які наочно, в доступній, а іноді навіть ігровій, формі, дозволяють отримувати знання, що допоможуть уникнути травматизму в залізничній галузі.

Прес-служба Одеської залізниці

http://odz.gov.ua/
 
GeorgeДата: Воскресенье, 27.11.2011, 15:33 | Сообщение # 469
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Одеська залізниця не має жодних претензій до мешканців станції Мішкове, житло яких було отримано законним шляхом


Наразі деякі засоби масової інформації поширюють недостовірну інформацію про те, що Одеська залізниця посягає на будівлі мешканців станції Мішкове і для цього навіть подала позов до суду.
Насправді ж Одеська залізниця згідно з Державним актом на право постійного користування від 2000 року є єдиним законним користувачем земельної ділянки, на якій розташовані будівлі мешканців станції Мішкове. Тому про захоплення земельних ділянок залізницею не може бути й мови, адже ця земля на законних підставах належить Одеській залізниці.

Після 2000 року будівлі по станції Мішкове були приватизовані мешканцями.
Також залізниця запропонувала мешканцям даних будівель можливість укладення договору земельного сервітуту, тобто договору сумісного землекористування, що в даному разі є єдиним механізмом, який може вирішити проблему того, що земля під будівлями не належить мешканцям. Однак мешканці станції Мішкове даною пропозицією нехтують. Навіть більше того, деякі мешканці не тільки не прагнуть стати законними співкористувачами земельних ділянок, на яких знаходяться будівлі, а й самовільно, всупереч чинному законодавству, забудовують землю, яка належить Одеській залізниці.

На початку поточного року була проведена сумісна комісія залізниці та управління Державного комітету України із земельних ресурсів Миколаївської області, в ході якої було виявлено низку об’єктів, які незаконно побудовано на даній землі. Тому Одеська залізниця вимушена була подати позов до районного суду міста Миколаєва для захисту своїх прав. На засідання з питання незаконної забудови відповідачі не з’являються.

Прес-служба Одеської залізниці

http://odz.gov.ua/
 
GeorgeДата: Воскресенье, 27.11.2011, 15:36 | Сообщение # 470
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Одеська залізниця зазнала понад 157,6 млн грн збитків від приміських перевезень

Одеська залізниця за 9 місяців поточного року зазнала збитків від приміських пасажирських перевезень на 157,6 млн грн, що на 13,6 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року, або 109,4%. В приміському та дальньому сполученнях за вказаний період перевезено понад 2,4 млн пасажирів пільгових категорій на суму 22,8 млн грн, а компенсації станом на 01.11.2011 отримано лише 12,8 млн грн, тобто 56,2% від необхідної суми. Заборгованість органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування залізниці на сьогодні становить понад 10 млн грн. Покриття витрат доходами становить лише 17,4%.


Це відбувається в той час, коли приміські перевезення здійснюються в умовах гострої нестачі фінансових ресурсів та спеціалізованого рухомого складу. Зношеність парку електропоїздів наразі сягає 93%, дизель-поїздів - 100% до нормативного терміну служби. Звісно, що в такій критичній ситуації складно вести мову про покращення якості перевезень пасажирів у приміському сполученні.

Наразі нераціональна експлуатація приміських поїздів коштує дорого, про що свідчать наступні приклади. Середня населеність поїздів №6101/6104, 6105/6106 сполученням «Котовськ-Слобідка» Одеської залізниці за місяць склала 28%, кількість пасажирів сягає 55% лише на дільниці Слобідка - Кодима, надалі поїзд курсує практично порожній. Із загальної кількості - 90% становлять пасажири пільгових категорій, 10% - пасажири платної категорії. Експлуатаційні витрати стосовно вказаних поїздів у середньому за місяць складають 185 тис. грн. При цьому виручка від реалізації квитків становить лише 6,3 тис. грн. Відповідно, збитки залізниці на місяць від експлуатації двох поїздів складають 178,7 тис. грн., покриття витрат доходами становить 3,4%. Як наслідок, залізничники вимушені відмінити ці поїзди.

Погіршує ситуацію в приміському секторі пасажирських перевезень заборгованість державних адміністрацій за пільгові перевезення 26 пільгових категорій громадян. Зокрема, по Одеській області (станом на 01.11.2011) лише за поточний рік заборгованість залізниці становить 7 млн. грн, з них - 5,8 млн грн заборгувала Одеська міська рада. Відсоток компенсації в цілому по області складає 44%, безпосередньо по м. Одеса - 22,1%. Слід зазначити, що серед восьми областей, які територіально обслуговує залізниця, зменшення отриманої компенсації до рівня минулого року простежується лише по Одеській області на 874 тис. грн.

Залізничники постійно звертаються до місцевих органів виконавчої влади з проханням підключитися до організації приміських перевезень, зокрема, виділяти кошти на придбання рухомого складу для приміських перевезень у власному регіоні, як це передбачено Законом України «Про залізничний транспорт». Наразі Одеська залізниця готова до конструктивного діалогу щодо оптимізації організації залізничного сполучення.

Прес-служба Одеської залізниці

http://odz.gov.ua/
 
GeorgeДата: Воскресенье, 27.11.2011, 15:40 | Сообщение # 471
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Херсонська область не залишиться без залізничного сполучення

Наразі у засобах масової інформації тиражується повідомлення про те, що найближчим часом Херсонська область залишиться без залізничного сполучення. Зокрема, в інформації йдеться про відміну Одеською залізницею кількох поїздів. Проте в даних повідомленнях не зазначається той факт, що практично всі ці поїзди сформовані на інших залізницях, тому рішення про їх відміну приймали адміністрації інших залізниць, зважаючи на їхню доцільність та рентабельність.

Зазначимо, що збитки від експлуатації поїзда № 612/611 «Миколаїв - Нікополь», який курсував на тепловозній тязі (яка є практично в 6,5 разів дорожчою за електровозну) складом 2-4 вагони, в залежності від населеності поїзда, за минулий рік становлять понад 2,6 млн. грн., а на даний момент уже сягнули 2,4 млн. грн.

Щодо відміни поїзда № 66/65 сполученням «Миколаїв - Москва», який курсував через Херсон, то одеські залізничники наразі передбачили включення до схеми поїзда № 62/61 «Миколаїв - Москва» двох безпересадкових вагонів «Херсон - Москва». До того ж у звичайному режимі курсуватиме поїзд № 110/109 «Херсон - Львів», тому в пасажирів не виникне жодних проблем із тим, щоб дістатися західних регіонів нашої держави. Також курсує й поїзд № 628/627 «Миколаїв - Кривий Ріг», який на сьогоднішній день перевозить пасажирів по непарних числах. Збережено курсування через станцію Херсон поїздів: № 102/101 «Київ - Херсон» (щоденно), № 132/131 «Хмельницький - Сімферополь» (через день), № 310/309 «Одеса - Сімферополь» (щоденно), № 317/318 «Запоріжжя - Одеса» (щоденно). До того ж із початком дії нового графіка руху на 2012-2013 рр. залізничники планують запустити новий дизель-поїзд сполученням «Миколаїв - Керч».

Протягом тривалого періоду керівництво Одеської магістралі звертається до Херсонської обласної державної адміністрації із проханням взяти участь у вирішенні питання закупівлі нових пасажирських вагонів чи дизель-поїздів, як передбачено законом. Проте, на жаль, жодних результатів дані звернення не дали, тому залізниця й надалі вимушена вирішувати проблему зношеності рухомого складу та збитковості певних пасажирських поїздів самотужки. Однак місцева влада, яка є зацікавленою в організації пасажирських перевезень, має можливість спільно із залізничниками розробити оптимальну схему організації регіонального сполучення, попередньо погасивши багатомільйонні борги перед залізницею за перевезення пільговиків. Адже залізниця перевозить пільговиків, розраховуючи на те, що борги від обласних адміністрацій згідно із законом будуть погашені. Зазвичай сума, закладена адміністрацією у бюджет, є значно меншою, ніж реальні витрати залізниці на перевезення пільговиків. Звідси й виникають проблеми зношеності рухомого складу та відміни певних поїздів.
Одеські залізничники вкотре закликають пасажирів продумати свої поїздки заздалегідь, обравши найзручніший для себе вид транспорту: залізничний, залізничний приміський або автомобільний.

Прес-служба Одеської залізниці

http://odz.gov.ua/
 
GeorgeДата: Воскресенье, 27.11.2011, 15:43 | Сообщение # 472
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Одеська залізниця зазнала 657,5 млн грн збитків через нерентабельність маршрутів певних пасажирських поїздів

Одеська залізниця через збитковість певних пасажирських поїздів за 9 місяців поточного року, за оперативними даними, зазнала збитків на суму 657,5 млн грн., у тому числі від пасажирських перевезень у дальньому сполученні 485,3 млн грн.

Високі експлуатаційні витрати залізниці, зокрема, вартість розгону, гальмування та простою локомотиву на станціях тощо, які не компенсуються вартістю проїзного документа пасажира на коротку відстань, є основною причиною збитковості пасажирських перевезень. Моніторинг пасажиропотоку засвідчив те, що відсоток пасажирів, які мандрують залізницею від початкової до кінцевої зупинки, у більшості випадків не сягає навіть 10%, тобто пасажирський поїзд прибуває на кінцеву станцію практично порожній. Наприклад, у поїзді № 396/395 сполученням «Одеса-Київ» в середньому при загальній населеності поїзда 87% (714 пасажирів) на кінцеву станцію прибуває лише 130 пасажирів, адже загалом пасажири користуються поїздами дальнього сполучення як приміським транспортом. Проте європейська модель перевезень пасажирів передбачає курсування пасажирських поїздів на маршрутах, де наявний високий відсоток населеності вагонів на всьому шляху прямування поїзда, тобто пасажир сідає на початковій зупинці, а виходить на кінцевій.
Для того, щоб знизити експлуатаційні витрати та зменшити збитковість пасажирських перевезень у 4 кварталі 2011 року залізничники вимушені відмінити 4 безпересадкові вагони та 4 пасажирські поїзди, які є найбільш збитковими для залізниці. Окрім цього, змінилася періодичність курсування одного з причіпних вагонів, який тепер курсує не щоденно, а по непарних числах.
Тепер поїзд № 396/395 сполученням «Одеса-Київ», який курсував щоденно відправлятиметься з Одеси по парних числах, а з Києва - по непарних. Проте це в жодному разі не вплине на можливість пасажирів дістатися до столиці України або повернутися додому, адже в звичайному режимі курсують ще 3 поїзди №9/10, № 106/105, № 124/123 сполученням «Одеса - Київ»/ «Київ - Одеса».
Автомобільний транспорт сьогодні є основним конкурентом залізниці, тому очевидним є вибір тих пасажирів, які для поїздки на невелику відстань обирають саме автобусне сполучення або маршрутні таксі, які курсують між населеними пунктами з більшою періодичністю та практично за ту ж саму вартість квитка. Також пасажири мають можливість скористатися послугами залізничного транспорту у приміському сполученні.
Робота з вивчення пасажиропотоку триває постійно для того, щоб вчасно за необхідності включати до складу поїздів додаткові вагони. Наприклад, наразі розглядається можливість включити до схеми поїзда №62/61 «Миколаїв-Москва» безпересадкові вагони «Херсон-Москва».

Прес-служба Одеської залізниці

http://odz.gov.ua/

Вообще-то на электропоездах дешевле, особенно на дальние расстояния. Автобусы дороже.
 
GeorgeДата: Вторник, 29.11.2011, 13:29 | Сообщение # 473
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Авария с грузовым поездом в Южном. Машинист сломал ногу, а в вагонах был рудный концентрат

Машинист грузового поезда, который сошел с рельс 26 ноября на станции «Береговая» госпитализирован с открытым переломом голени. Об этом сообщает пресс-служба облМЧС.

Спасатели рассказывают, что поезд перевозил из морского торгового порта «Южный» железорудный концентрат. В семи, перевернувшихся полувагонах находилось в общей сложности 450 тонн вещества.

Для расчистки территории были задействованы два грузовых автомобиля морского порта «Южный». Специалисты облМЧС утверждают, что никакой угрозы окружающей среде нет.

Напомним, ранее «Думская» писала о крушении тепловоза и семи полувагонов на станции «Береговая» Одесской железной дороги.







http://dumskaya.net/news....-016122

У ЧМЭ3 поврежден аккумуляторный отсек. Подобная авария была тут же три с половиной года назад, но масштабнее.
 
GeorgeДата: Среда, 30.11.2011, 23:30 | Сообщение # 474
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
С декабря из Керчи в Николаев будет ходить ускоренный поезд

С 3 декабря на железнодорожной станции «Керчь» начнет работать новый маршрут «Керчь-Николаев».

«Ускоренный поезд без предоставления дополнительных услуг № 869/870 Николаев — Керчь назначен для улучшения обслуживания пассажиров с 3 декабря 2011 г. (кроме 5 и 6 декабря 2011 г.)», - сообщили в пресс-службе исполкома Керчи.

По словам справочной железнодорожного вокзала, ускоренный поезд – это вагоны наподобие электрички, с большим количеством мест для сидения, без предоставления льгот пенсионерам. Будут предусмотрены три вагона.

«Остановки на маршруте будут делаться не на всех станциях, только на крупных. Цена билетов еще не известна», - рассказали в справочной.

Раньше из Керчи до Николаева можно было добраться на поезде «Керчь-Киев», пассажиры выезжали из Керчи 12.50, и приезжали в Николаев в два часа ночи. Теперь время, проведенное в пути, сократится почти на пять часов.

Так, поезд № 869 будет отправляться из Николаева в 6.50, а в Керчь прибывать в 14.05, в пути предусморены трехминутные остановки в Херсоне и Джанкое. Из Керчи поезд № 870 будет отправляться в 14.40, а прибывать в Николаев в 21.57.

http://crimea.comments.ua/news/2011/11/30/161329.html
 
GeorgeДата: Понедельник, 05.12.2011, 16:27 | Сообщение # 475
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Список дополнительных поездов на праздники

MIGnews.com.ua

Железнодорожники назначили дополнительные поезда для обеспечения пиковых перевозок пассажиров во время новогодних и зимних праздников, сообщает пресс-служба "Укрзализныци".

По состоянию на 5 декабря 2011 года железные дороги Украины назначили 20 дополнительных поездов. В частности, 6 поездов назначила Юго-Западная железная дорога; 5 - Приднепровская, 4 - Южная, по 2 - Одесская и Донецкая и 1 - Львовская.

Работа по изучению спроса и назначению дополнительных поездов на наиболее популярные направления продолжается.

Одесская железная дорога назначила поезда:

№ 558/557 Одесса-Ужгород отправлением из Одессы 29, 30/12, 2, 3, 4, 8, 9, 10/01, из Ужгорода 30, 31/12, 3, 4, 5, 9 , 10, 11/01.

№ 210/209 Николаев-Киев отправлением из Николаева 28, 29/12, 1, 2, 4, 8, 9 / 01, из Киева 29, 30/12, 2, 3, 5 , 9, 10/01.

Приднепровская железная дорога назначила поезда:

№ 171/172 Днепропетровск-Симферополь отправлением из Днепропетровска и Симферополя 28, 29, 30/12, 2, 3, 5, 6, 9, 10/01.

№ 201/202 Днепропетровск - Ивано-Франковск отправлением из Днепропетровска с 23/12 по 13/01 через день по нечетным, из Ивано-Франковска с 24/12 по 14/01 через день по четным.

№ 517/518 Днепропетровск - Львов отправлением из Днепропетровска 23/12, из 27/12 по 9 / 01 ежедневно кроме 31/12, 6 / 01, из Львова 24/12, с 28/12 по 10/01 ежедневно кроме 1, 7 / 01.

№ 535/536 Симферополь - Ужгород отправлением из Симферополя 23, 28, 29/12, 1, 2, 5, 6 / 01, из Ужгорода 25, 30, 31/12, 3, 4, 7, 8 / 01.

№ 579/580 Днепропетровск - Киев отправлением из Днепропетровска и Киева 30, 31/12.

Составом Юго-Западной железной дороги назначены поезда:

№ 207/208 Киев-Ужгород отправлением из Киева 23, 28, 29, 30/12, 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9 / 01, из Ужгорода 24, 29, 30 , 31/12, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10/01.

№ 219/220 Киев-Ивано-Франковск отправлением из Киева 28, 29, 30, 31/12, 2, 3, 4 , 5, 6, 8, 9 / 01, из Ив.-Франковская 28, 29, 30, 31/12, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 / 01.

№ 282/281 Киев- Симферополь отправлением из Киева с 23/12 по 30/12 ежедневно и с 2 / 01 по 9 / 01 ежедневно, из Симферополя с 24/12 по 31/12 ежедневно и с 3 / 01 по 10/01 ежедневно.

№ 217 / 218 Киев-Ивано-Франковск отправлением из Киева с 22/12 по 10/01 через день по четным, из Ивано-Франковска с 23/12 по 11/01 через день по нечетным.

№ 588/587 Киев-Луганск отправлением из Киева 29/12, из Луганска 30/12.

№ 584/583 Киев-Донецк отправлением из Киева 29, 30/12, из Донецка 30, 31/12.

Донецкая железная дорога назначила поезда:

№ 569/570 Донецк-Львов отправлением из Донецка с 24/12 по 10/01 через день по четным, с Львова с 25/12 по 11/01 через день по нечетным.

№ 588/587 Луганск -Киев отправлением из Луганска 27, 29/12, из Киева 28, 30/12.

Составом Южной железной дороги назначены поезда:

№ 553/554 Киев-Тернополь отправлением из Киева 29, 30, 31/12, из Тернополя 29, 30, 31/12.

№ 175/176 Харьков-Симферополь отправлением из Харькова и Симферополя 29, 30 , 31/12, 8, 9 / 01.

№ 225/226 Харьков-Мукачево отправлением из Харькова 28, 29/12, 1, 2, 4, 5, 7, 8 / 01, из Мукачево 29, 30/12 , 2, 3, 5, 6, 8, 9 / 01.

№ 564/563 Харьков - Киев отправлением из Харькова и Киева 30, 31/12.

Львовская железная дорога назначила поезда:

№ 147/148 Киев-Львов-Киев отправлением из Киева и Львова 23, 24, 28, 29, 30, 31/12, 2, 8, 9, 10, 11/01.

Назначены на дополнительные рейсы:

№ 137/138 Ивано-Франковск-Киев отправлением из Ивано-Франковска 28/12, из Киева 29/12.

№ 396/395 Одесса-Киев отправлением из Одессы 27, 29/12, из Киева 28, 30/12.

№ 150/149 Запорожье-Киев отправлением из Запорожья 28/12, из Киева 29/12.

Как сообщал MIGnews.com.ua, ранее "Укрзализныця" заявляла об убыточности дополнительных поездов для железных дорог Украины, так как их населенность не превышает 50%. В связи с этим "Укрзализныця" предлагала гражданам, которые планируют зимний отдых, рассмотреть альтернативные варианты выезда в популярных направлениях.
 
GeorgeДата: Среда, 07.12.2011, 16:55 | Сообщение # 476
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Билеты на поезд могут значительно подорожать

MIGnews.com.ua

"Укрзализныця" намерена просить Кабинет Министров повысить тарифы на пассажирские ж/д перевозки. "Мы будем просить правительство изыскать возможность повысить тарифы", - сказал генеральный директор "Укрзализныци" Владимир Козак.



Он добавил, что данное обращение "Укрзализныця" намерена подготовить в декабре. По его данным, в 2011 году убытки "Укрзализныци" от пассажирских перевозок составят 6,1 млрд гривен, а задолженность за перевозки льготных слоев населения составит 450 млн гривен.

Козак также подчеркнул, что в России тариф на ж/д перевозки превышает украинский более, чем в 6 раз, а в Беларуси - более, чем в 2 раза. При этом он подчеркнул, что решение о повышении тарифов должно приниматься взвешенно, чтобы не создать социальной напряженности в обществе. Козак не конкретизировал, в каком размере должно быть проведено повышение, отметив, что "Укрзализныця" еще ведет соответствующие подсчеты.
 
mazhorofДата: Четверг, 08.12.2011, 00:26 | Сообщение # 477
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Репутация: 1
Статус: Offline
Quote (George)
"Укрзализныця" намерена просить Кабинет Министров повысить тарифы на пассажирские ж/д перевозки.

Об эксперты этом говорили давно и связали это воедино с намерением акционировать и получить кредиты.
Вот здесь немного об этом - http://mignews.com.ua/ru/articles/90759.html
 
wikandДата: Четверг, 15.12.2011, 23:11 | Сообщение # 478
Подполковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 138
Репутация: 6
Статус: Offline
cry
Приказ 648Ц от 13.12.2011г
Quote
Про відміну службових транспортних вимог та перехід на оплату проїзду грошовими коштами
З метою встановлення єдиної нормативної бази під час службових поїздок працівниками залізничного транспорту, забезпечення єдиних методологічних засад обліку витрат на відрядження та перехід на оплату проїзду працівників залізничного транспорту в службових цілях грошовими коштами
НАКАЗУЮ:
1 Відмінити з 1 січня 2012 року видачу та оформлення проїзду у внутрішньому та міжнародному сполученні за службовими транспортними вимогами форм 1, 2, 3, 6-А, у тому числі платними, службовими посвідченнями “відкритий лист”, маршрутними листам, за винятком службових квитків ОСЗ, транспортних вимог та приміських квитків для проїзду за особистими потребами відповідно до Галузевої угоди та колективних договорів, у тому числі осіб, нагороджених знаком “Почесний залізничник”…


Что называется ДОКАТИЛИСЬ! wacko angry wacko wink
 
GeorgeДата: Понедельник, 19.12.2011, 14:29 | Сообщение # 479
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Ж/д билеты подорожают уже в 2012 году

MIGnews.com.ua

Уже в 2012 году стоимость ж/д билетов в Украине может вырасти на 30-60%, прогнозируют эксперты. К скачку цен может привести новая реформа "Укрзализныци".

"Укрзализныця" твердо намерена сделать пассажирские перевозки прибыльными. Ее шаги для достижения этой цели вполне ясны: уменьшение расходов на кол-во поездов и персонал и увеличение стоимости проезда для пассажиров. По оценкам экспертов, в украинских реалиях отказаться от ночных маршрутов невозможно - слишком маленькие расстояния, не говоря уже про состояние ж/д полотна, которое надо полностью модернизировать для запуска современных скоростных поездов.

Как сообщал MIGnews.com.ua, с просьбой разрешить увеличение стоимости пассажирских перевозок "Укрзализныця" обратилась у правительству еще в начале декабря. Как сообщил гендиректор компании Владимир Козак, за текущий год перевозчик получил 6,1 млрд грн убытка, а само государство задолжало его компании за перевозку льготников более 170 млн грн.
 
GeorgeДата: Четверг, 22.12.2011, 21:35 | Сообщение # 480
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 3742
Репутация: 25
Статус: Offline
Киев и Харьков свяжет первый скоростной поезд "Hyundai"

Киев и Харьков свяжет первый скоростной поезд "Hyundai" | Харьков | СЕГОДНЯ
На первых четырех поездах, которые будут курсировать между городами-хозяевами Евро-2012, будет символика ЧЕ. Фото: delo.ua

Первый скоростной поезд "Hyundai" передан Украине 20 декабря. Как сообщил информационный центр "Украина-2012", поезд был представлен правительственной делегации Украины в Чангвоне (Южная Корея). После испытаний он будет запущен по направлению Киев-Харьков.

Участие в церемонии передачи приняли вице-премьер-министр – министр инфраструктуры Украины Борис Колесников, гендиректор "Укрзалізниці" Владимир Козак, посол Украины в Корее Александр Мармазов, генеральный директор "Hyundai Rotem" Ли Мен Хо.

Б. Колесников отметил, что для доставки поезда в Украину заводу потребуется 45 дней. Уже в феврале первый поезд прибудет морем в Одесский порт. Вице-премьер добавил, что стоимость билетов второго класса на поезд не будет превышать 220 грн. На первых четырех поездах, которые будут курсировать между городами-хозяевами Евро-2012, будет символика Евро.

Напомним, в рамках подготовки к Евро-2012 Южная железная дорога в 2012 г. получит межрегиональные поезда "Hyundai": шесть - до начала финала чемпионата Европы 2012 г. и четыре - после его окончания. Составы предназначены для перевозки пассажиров на междугородных маршрутах скоростного движения, в том числе во время проведения Евро-2012.

http://www.segodnya.ua/news/14322240.html

Поезда разгрузят в Одесском порту. Надеюсь, что я смогу их там застать. smile
 
Форум » Железнодорожные форумы » Железнодорожный форум » новости ОДЖД (...и их обсуждение)
Поиск: